Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Oftest stillede spørgsmål​

Hvornår må jeg begynde på mit kørekort​?

Du må begynde 3 måneder før du fylder 17 år. Du må tidligst gå til teoriprøve 1 måned før din 17 års fødselsdag og tidligst gå til køreprøven på din 17 års fødselsdag.

Hvornår skal jeg komme til teoriundervisning?

Du følger et fast teorihold samme dag og tid hver uge fra kl.18:30-21:30

Hvor ofte skal jeg komme til undervisning?

Du har typisk én teori (3 timer) og én kørsel (1½ time) med din kørelærer hver uge. ​Du er velkommen til at komme og tage ekstra teori som det passer dig.

Hvor lang tid går der typisk fra første teori til jeg står med mit kørekort?

Her er elever jo forskellige men, under normale forhold har de fleste deres kørekort efter ca.4-5 måneder. Grundet Corona er der intet der er normalt. Vi gør alt hvad vi kan for at det går så hurtigt som muligt, men vi kan ikke trylle.

Må jeg holde pause i mit undervisningsforløb (f.eks. pga. sygdom eller ferie)?

Pga. corona, har man fra færdselsstyrrelsen valgt at suspendere alle pauseregler i forbindelse med at tage kørekort. Det er ikke godt at holde laaange pauser under sit undervisningsforløb, da det at køre bil endnu ikke er blevet en vane.

Er det muligt at låne en teoribog?

Ja, der tilbyder vi både den gammeldags papirbog, du får adgang til vores særlige “Elevside” og du kan tilkøbe en rabatkode af os til en online teoriside, med meget mere.

Er der andre omkostninger udover lovpakken?

Ja, som du kan se på siden “Kørekort til bil” er der midt på siden en sektion vi har kaldt “samlede ekstraudgifter til dit kørekort”.

Du skal være forberedt på, at næsten alle skal have nogle ekstra kørelektioner inden køreprøven, da lovpakken er et MINIMUM, som loven kræver for at kunne gå til en køreprøve. KUN naturtalenter kan bestå med så lidt undervisning. Hvor mange du skal have, kan vi ikke svare på, før vi har lært dig at kende.

Hvordan foregår betaling?

Du vil ved første teori få tilsendt en faktura på din mail, som skal betales inden for 8 dage via bank overførsel.

​Hvis du vælger at dele lovpakken i 2 dele, får du 2 fakturaer ved start. Den ene skal betales inden for 8 dage og den anden skal betales den dato der står på fakturaen. Typisk omkring hvor eleven er ca. halvvejs i forløbet.

Vi er på de sociale medier​

Tilmelding til holdstart

Udfyld skemaet her til højre. Kan du ikke komme med alligevel, så kontakt os.

Få dage efter du har udfyldt skemaet, vil du modtage en faktura på tilmeldings depositum, som er på 1000 kr. Din tilmelding er først bindende når depositummet er betalt. Beløbet bliver selvfølgelig modregnet den endelige regning den dag du starter.

Kommer du ikke til din holdstart eller af andre årsager vælger at afbryde dit forløb, kan du ikke få dit depositum tilbagebetalt. Ca. 2 uger før holdstart modtager du en velkomst mail. Får vi ikke noget svar på mailen senest 1 uge før holdstart bliver du automatisk afmeldt holdet.

HOLDSTART TORSDAG D.4/1 - 2024

Teori hver torsdag kl.18:30 - 21:30

(FULDT BOOKET)

HOLDSTART TIRSDAG D.20/2 - 2024

Teori hver tirsdag kl.18:30 - 21:30

​(6 Ledige pladser)​

HOLDSTART ONSDAG D.13/3 - 2024

Teori hver onsdag kl.18:30 - 21:30​

(6 Ledige pladser)​

Tilmeld dig næste holdstart

Udfyld formularen herunder. Vi glæder os til at se dig!

 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kontakt os

Kokkedal Køreskole

CVR-nummer: 29124442

Havrevænget 107 2980 Kokkedal

Klik her for rutevejledning

Tlf.: 3032 4966 eller 6110 3330

E-mail: kontakt@kokkedal-koreskole.dk

helsingør kørelærer logo

​Om os

Vi er en passioneret køreskole i Kokkedal i Nordsjælland. Vi tilbyder bil-kørekort (kategori B), og det kan både være et nyt kørekort eller generhvervelse.

Du kan altid forvente at møde en passioneret og erfaren kørelærer, der fra begyndelsen lærer dig gode og sikre kørevaner.

Holdstart

​Tilmeld dig næste holdstart herunder.

Se priser og information her