GENERHVERVELSE / KØRSELSFORBUD

Har du været uheldig at miste dit kørekort, kan vi hjælpe dig på rette vej igen! Der er 3 forskellige frakendelser af kørekortet:

Den ene er: Betinget frakendelse

Hvilket vil sige at du må beholde kørekortet, betinget af at du består en ny teoriprøve og køreprøve. Du vil modtage et brev i din e-boks fra politiet, hvori der står en dato, at du senest skal have bestået begge prøver. Du har som regel 6 måneder til at få det overstået 🙂

Kom i god tid, ellers kan vi have svært ved at nå at bestille prøverne inden dato.

Den anden er: Ubetinget frakendelse

Dette er den slemme. Her tager politiet dit kørekort, som du så på ny skal generhverve, ved at bestå en teoriprøve og en køreprøve.

I mellemtiden må du så ikke længere køre bil og må så vente på at politiet får færdigbehandlet din sag og du modtager et brev i din e-boks om at du må generhverve dit kørekort.

Den tredje er: Kørselsforbud

Denne regel gælder kun for helt nye bilister, der inden for de første 3 år mister kørekortet. Du skal gennem et helt særligt undervisnings forløb, der minimum skal indeholde 8 teorilektioner og 8 kørelektioner.

For alle 3 frakendelser gælder denne regel: Er du blevet taget for sprit- eller narkokørsel, skal du gennemføre et særligt ANT-kursus. Du skal selv kontakte Borgerservice for at få oplyst hvor du kan tage dette kursus.

FOLDER TIL ANT-KURSUS

PRISER

Teori (ubegrænset i 1år) 2.400 kr.
Leje af bil til køreprøven 600 kr.
Prøvegebyr 890 kr.
Oprettelsesgebyr 100 kr.
Kørelektion af 45 min. 475 kr.
Køretime af 60 min. 640 kr.
Kørelektioner af 90 min. 950 kr.
Der tages forbehold for prisstigninger!

Tilmeld dig
næste HOLDSTART