Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

I DAG ER DET LOVPLIGTIGT AT MAN SKAL HAVE ET 8 TIMERS FÆRDSELRELATERET FØRSTEHJÆLPSKURSUS I FORBINDELSE MED AT TAGE KØREKORT FOR FØRSTE GANG.

Det er en fornøjelse hver gang til førstehjælp. Hos Kokkedal Køreskole bruger vi 8 timer, men tiden flyver af sted, og det er de tidligere elevers erfaring. Vi sidder ikke bare ned, men øver rigtige situationer, så vi er så godt rustet til virkeligheden som muligt. 

Vi laver hjertemassage, gruppearbejde og øvelser, der gerne skulle kunne hjælpe til, at du føler dig tryk ved at hjælpe et andet menneske i nød.

Tænk at kunne hjælpe et andet menneske i nød. Vi prøver at afmystifiserer hvad vi skal gøre, så du ikke er bange for at træde til. Et førstehjælpskursus SKAL være færdselrelateret.​

Tilmelding til holdstart

Udfyld skemaet her til højre. Kan du ikke komme med alligevel, så kontakt os.

Få dage efter du har udfyldt skemaet, vil du modtage en faktura på tilmeldings depositum, som er på 1000 kr. Din tilmelding er først bindende når depositummet er betalt. Beløbet bliver selvfølgelig modregnet den endelige regning den dag du starter.

Kommer du ikke til din holdstart eller af andre årsager vælger at afbryde dit forløb, kan du ikke få dit depositum tilbagebetalt. Ca. 2 uger før holdstart modtager du en velkomst mail. Får vi ikke noget svar på mailen senest 1 uge før holdstart bliver du automatisk afmeldt holdet.

HOLDSTART TIRSDAG D.28/3 - 2023

Teori hver tirsdag kl.18:30 – 21:30
(FULDT BOOKET)

HOLDSTART TORSDAG D.11/5 - 2023

Teori hver torsdag kl.18:30 - 21:30

(6 Ledige pladser)

Tilmeld dig næste holdstart

Udfyld formularen herunder. Vi glæder os til at se dig!

 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kontakt os

Kokkedal Køreskole

CVR-nummer: 29124442

Havrevænget 107 2980 Kokkedal

Klik her for rutevejledning

Tlf.: 3032 4966 eller 6110 3330

E-mail: kontakt@kokkedal-koreskole.dk

helsingør kørelærer logo

​Om os

Vi er en passioneret køreskole i Kokkedal i Nordsjælland. Vi tilbyder bil-kørekort (kategori B), og det kan både være et nyt kørekort eller generhvervelse med videre.

Du kan altid forvente at møde en passioneret og erfaren kørelærer, der fra begyndelsen lærer dig gode og sikre kørevaner.

Holdstart

​Tilmeld dig næste holdstart herunder.

Se priser og information her