Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

I DAG ER DET LOVPLIGTIGT AT MAN SKAL HAVE ET 8 TIMERS FÆRDSELRELATERET FØRSTEHJÆLPSKURSUS I FORBINDELSE MED AT TAGE KØREKORT FOR FØRSTE GANG.

Du skal være forberedt på at være udendørs i al slags vejr, for i sidder ikke bare ned, men øver rigtige situationer, så du er så godt rustet til virkeligheden som muligt.

I skal lave hjertemassage, gruppearbejde og øvelser, der gerne skulle kunne hjælpe til, at du føler dig tryk ved at hjælpe et andet menneske i nød.​

Tænk at kunne hjælpe et andet menneske i nød. Et førstehjælpskursus SKAL være færdselrelateret ellers er det ikke gyldigt.​

Vi er på de sociale medier​

Tilmelding til holdstart

Udfyld skemaet her til højre. Kan du ikke komme med alligevel, så kontakt os.

Få dage efter du har udfyldt skemaet, vil du modtage en faktura på tilmeldings depositum, som er på 1000 kr. Din tilmelding er først bindende når depositummet er betalt. Beløbet bliver selvfølgelig modregnet den endelige regning den dag du starter.

Kommer du ikke til din holdstart eller af andre årsager vælger at afbryde dit forløb, kan du ikke få dit depositum tilbagebetalt. Ca. 2 uger før holdstart modtager du en velkomst mail. Får vi ikke noget svar på mailen senest 1 uge før holdstart bliver du automatisk afmeldt holdet.

HOLDSTART TORSDAG D.21/9 - 2023

Teori hver torsdag kl.18:30 - 21:30

(4 Ledige pladser)

HOLDSTART TIRSDAG D.24/10 - 2023

Teori hver tirsdag kl.18:30 - 21:30

(5 Ledige pladser)

HOLDSTART TORSDAG D.4/1 - 2024

Teori hver torsdag kl.18:30 - 21:30

(5 Ledige pladser)

Tilmeld dig næste holdstart

Udfyld formularen herunder. Vi glæder os til at se dig!

 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kontakt os

Kokkedal Køreskole

CVR-nummer: 29124442

Havrevænget 107 2980 Kokkedal

Klik her for rutevejledning

Tlf.: 3032 4966 eller 6110 3330

E-mail: kontakt@kokkedal-koreskole.dk

helsingør kørelærer logo

​Om os

Vi er en passioneret køreskole i Kokkedal i Nordsjælland. Vi tilbyder bil-kørekort (kategori B), og det kan både være et nyt kørekort eller generhvervelse med videre.

Du kan altid forvente at møde en passioneret og erfaren kørelærer, der fra begyndelsen lærer dig gode og sikre kørevaner.

Holdstart

​Tilmeld dig næste holdstart herunder.

Se priser og information her