​FAQ – OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Du må begynde 3 måneder før du fylder 17 år. Du må tidligst gå til teoriprøve 1 måned før din 17 års fødselsdag og tidligst gå til køreprøven på din 17 års fødselsdag.

Du følger et fast teorihold samme dag og tid hver uge fra kl.18:30-21:30.

Du har typisk én teori (3 timer) og én kørsel (1½ time) med din kørelærer hver uge. ​Du er velkommen til at komme og tage ekstra teori som det passer dig.

Her er elever jo forskellige men de fleste har deres kørekort efter ca.4-5 måneder.

Du må godt holde pause men pausen skal være på under 3 måneder.

Ja, der tilbyder vi både den gammeldags papirbog, du får adgang til vores særlige “Elevlogin” og du kan få en rabatkode af os til en online teoribog, med meget mere.

Ja, som du kan se på siden “Kørekort til bil” er der midt på siden en sektion vi har kaldt “samlede ekstraudgifter til dit kørekort”.

Du skal være forberedt på, at næsten alle skal have nogle ekstra kørelektioner inden køreprøven, da lovpakken er et MINIMUM, som loven kræver for at kunne gå til en køreprøve. KUN naturtalenter kan bestå med så lidt undervisning. Hvor mange du skal have, kan vi ikke svare på, før vi har lært dig at kende 🙂

Du vil ved første teori få tilsendt en faktura på din mail, som skal betales inden for 8 dage via bank overførsel.

​Hvis du vælger at dele lovpakken i 2 dele, får du 2 fakturaer ved start. Den ene skal betales inden for 8 dage og den anden skal betales den dato der står på fakturaen. Senest ved teori 5.

Tilmeld dig
næste HOLDSTART